Om meg

Bor på Skaiå i Iveland en liten idyllisk plass ca 35 min fra Kristiansand. Her kjøpte vi et gammelt stort funkis hus fra 1947 som vi flyttet inn i desember 2016. Her er jeg så heldig å bor med min fantastiske samboer og våre 2 små jenter født 2016 og 2018 i tilegg til at min eldste sønn født 2000 til tider bor her og eldste datter født 1998 stadig er innom på besøk <3 .

Jeg har fra jeg var liten alltid elsket og tegne og male, noe jeg elsker like mye den dag i dag. Målet har vært å jobbe med malerfaget og en dag bli kunstner, gå på utstillinger og en dag kunne undervise og spre gleden av det å skape til andre. Nå når tre av målene er nådd har jeg endelig mulighet til å ta fatt på mitt fjerde mål ; holde kurs og inspirere andre . Jeg er så heldig at vi har et stort hus så her har vi gjort om hele øverste etasje til en leilighet med 3 soverom, kjøkken, bad og stue her har jeg god plass til å holde kurs og det er god plass for overnatting for kursdeltagerene og ikke minst med nydelig natur rundt.

Jeg vil bruke kunsten som et inspirerende virkemiddel og et taust internasjonalt språk, for jeg tror på kunsten, kunsten å leve, kunsten å tro, kunsten til å uttrykke ditt indre selv og vite at dine perspektiver er viktige og av betydning og ikke minst kunsten til å velge frihethen til å være deg selv og våge å stå i det.  

Skriv en kommentar: (Klikk her)

123hjemmeside.no
Antall tegn tilbake: 160
OK Sender...

ellen helene skaar | Svar 10.11.2011 08.45

Flott hjemmeside Linda

Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

24.05 | 13:56

Super side linda. klem fra mamma

...
03.05 | 11:31

Hei, jeg liker din kunst, ditt initiativ og mangfoldighet!

...
31.12 | 11:19

heilt topp linda ,de to hovedoppgavene dine er helt supre. du tør der andre ikke ønsker å innvolvere seg og det er en stor styrke hos deg deg som kunstner.

...
31.12 | 10:51

dette er veldig bra linda. du har så utrolig mye variert og syns det er flott at du tar vare på de gamle maleteknikkene!

...
Du liker denne siden
Hei!
Prøv å lage din egen hjemmeside som jeg.
Det er enkelt, og du kan prøve det helt gratis.
ANNONSE